ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ANAKYKLOSI-ILEKTRIKON-OXIMATON

Ανακ΄ύκλωση Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων – Μηχανών

Όταν ένα προϊόν φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής του, θα πρέπει να ανακυκλωθεί έτσι, ώστε να διαφυλάσσονται οι ενεργειακοί πόροι και να μειώνονται τα απορρίμματα προς το περιβάλλον.

Η ανακύκλωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων αποτελεί μια από τις δράσεις ανακύκλωσης με ιδιαίτερη εξειδικευση. Αν έχετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να το πουλήσετε, δεν το κινείτε και το έχετε παρατήσει τότε η λύση είναι απλή και είναι δωρεάν.

Απόσυρσή μέσω της ανακύκλωσης

Διαδικασία Ανακύκλωσης Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΓΚΑΔΑ (Φιλλιπάκη Ζωή) αποτελεί μία από τις κορυφαίες μονάδες απόσυρσης αυτοκινήτων του Νομού Θεσσαλονίκης. Σε κάθε αμάξι που παραλαμβάνουμε ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες για την απορρύπανση του με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού.  Η διαδικασία  αποτελείται από τα εξής βήματα:

  1. Αφαίρεση μπαταρίας αυτοκινήτου καθώς περιέχει οξέα και μόλυβδο που είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον. Οι μπαταρίες παραδίδονται σε εξειδικευμένο κέντρο ανακύκλωσης.
  2. Αφαίρεση ολώς των υγρών (air condition, υγρών ψυγείου, φρένων, λαδιών μηχανής, σασμάν, δαφορικών και καυσίμων) και αποθηκεύση τους σε ειδικές δεξαμενές.
  3. Αφαίρεση ελαστικών προς ανακύκλωση
  4. Ελεγχόμενη καταστροφή αερόσακων καθώς μετά απο τόσα χρόνια είναι μη λειτουργικοι
  5. Αφαίρεση καταλύτη και φίλτρων dpf τα οποία παραδίδονται σε εξειδικευμένο κέντρο για επεξεργασία

 

anakiklosi-ilektrikou-oximatos

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ

Πέραν απο τα μετρητά έχετε πολλάπλο κέρδος καθώς απαλλάσεστε από τα έξοδα που θα είχατε για τα τέλη κυκλοφορίας, το Κ.Τ.Ε.Ο. και της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2393.771753

 

23930.22650

metrita-anakiklosi-aytokinitou
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

anakiklosi-aposirsi-aytokinitwn

37ο χλμ Θεσσαλονίκης Καβάλας
57020 Λαγκαδίκια, Θεσσαλονίκη
[email protected]

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
Για ανταλλακτικά:
Για ανακύκλωση:
Κινητό:
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ