ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

anakiklosi-αποσυρση-aytokinitou

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΓΚΑΔΑ (Φιλλιπάκη Ζωή) αποτελεί μία από τις κορυφαίες μονάδες απόσυρσης αυτοκινήτων του Νομού Θεσσαλονίκης.
Δραστηριοποιουμαστε στον κλάδο ανακύκλωσης παλαιών οχημάτων από το 2015, σε καινουργίες εγκαταστάσεις και εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης, ενώ η εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου ξεπερνά τα 40 χρόνια. Λειτουργούμε με την άδεια της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ), τηρώντας τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές οδηγίες και τους κανόνες ασφαλείας.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασιά απόσυρσης του αυτοκινήτου σας από την κυκλοφορία δίχως να χρειαστεί να κάνετε τίποτα εσείς πέραν απο μερικές υπογραφές.
Με ένα τηλέφωνο εκτιμούμε και παραλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ το όχημα σας και εκδίδουμε την Βεβαίωση Παραλαβής. Το Πιστοποιητικό Καταστροφής του οχήματος αποστέλλεται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που μας δίνετε και στην εφορία την οποία ανήκετε.

Η αποζημίωση – κέρδος απο το παλαιό σας όχημα γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση του οχήματος.

Είτε είστε ιδιώτης και σκέφτεστε να αλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο είτε είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε για την ανακύκλωση του εξοπλισμού της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε με το Κέντρο Ανακύκλωσης Αυτοκινήτων Αφοί Τσιλιμπόνη Ο.Ε. και ανακαλύψτε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Σε ελάχιστο χρόνο έχετς το επίσημο έγγραφο, που αποδεικνύει την οριστική διαγραφή του οχήματος σας.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ

Στην ανακύκλωση Λαγκαδά δίνουμε άμεσα μετρητά για την ανακύκλωση του παλαιού σας αυτοκινήτου.

Πέραν απο τα μετρητά έχετε πολλάπλο κέρδος καθώς απαλλάσεστε από τα έξοδα που θα είχατε για τα τέλη κυκλοφορίας, το Κ.Τ.Ε.Ο. και της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2393.771753

 

23930.22650

metrita-anakiklosi-aytokinitou