ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Συνέπεια και επαγγελματισμός για ένα καθαρό περιβάλλον. Το Κέντρο μας είναι θεσμοθετημένο από την ΕΔΟΕ για την έκδοση του Πιστοποιητικού Καταστροφής για το όχημα σας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Κέντρου Ανακύκλωσης Αυτοκινήτων ΛΑΓΚΑΔΑ (Φιλιππάκη Ζωή) στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην ανακύκλωση αυτοκινήτων Ι.Χ. και φορτηγών (μεικτού βάρους 3,5 τόνων).

Με εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου που ξεπερνά τα 30 χρόνια αξιοπιστίας και με απόλυτη τήρηση κάθε νόμιμης διαδικασίας αναλαμβάνουμε την απόσυρση και οριστική διαγραφή του οχήματός σας. Η εκτίμηση και μεταφορά του οχήματός σας γίνεται δωρεάν από εμάς.

Η αποζημίωση γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση του οχήματος, ενώ παραλαμβάνετε επίσημο πιστοποιητικό οριστικής διαγραφής ή απόσυρσης, ώστε να είστε σίγουροι για τη νομιμότητα και την εγκυρότητα της διαδικασίας.

Είτε είστε ιδιώτης και σκέφτεστε να αλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο είτε είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε για την απόσυρση των οχημάτων της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε με το Κέντρο Ανακύκλωσης Αυτοκινήτων ΛΑΓΚΑΔΑ και ανακαλύψτε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

anakiklosi-aposirsi-aytokinitwn

37ο χλμ Θεσσαλονίκης Καβάλας
57020 Λαγκαδίκια, Θεσσαλονίκη
[email protected]

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
Για ανταλλακτικά:
Για ανακύκλωση:
Κινητό:
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ